Zelfstandig ondernemerschap binnen de Greyt coöperatie

Als Greyt CFO ervaar je 'the best of both worlds'. Je bent zelfstandig ondernemer én je bent onderdeel van een professionele organisatie met een solide reputatie. Je verrijkt ambitieuze ondernemers met jouw kennis en ervaring, je bouwt een eigen klantenportefeuille op en je ontwikkelt jezelf op persoonlijk vlak door gebruik te maken van ons kennisnetwerk en de Greyt Academy.

--

--

Voor wie?

Je bent al jaren succesvol interimmer maar mist de verbinding met het bedrijf en collega's die je wel hebt als je ergens vast in dienst bent. Daarnaast wil je geen kleine schakel zijn van een groot geheel maar echt het verschil maken. Je bent op zoek naar 'meer', waar je jouw kwaliteiten volop kan inzetten maar waarbij je niet vastzit in een loondienstverband.

Je bent een zelfstandig financieel adviseur met een goedlopende praktijk, maar je merkt dat je jouw klanten niet in de volle breedte kunt bedienen. Je bent uiteraard zelf geen specialist in alles, en via je netwerk lukt het niet altijd om de behoefte van je klant snel in te vullen. "Nee" verkopen voelt niet goed, en daardoor stap je soms in de valkuil dat je te veel hooi op je vork neemt.

Je hebt een groot netwerk met potentie en je wilt graag ondernemen. Maar in je eentje krijg je een goed en volledig businessmodel lastig van de grond. Je zoekt een oplossing die jou hierin ondersteunt, zodat jij focus kunt leggen op het bedienen van je klanten en het uitbouwen van je business.

Wie is de Greyt CFO?

Je bent een ondernemende CFO die zijn eigen succes bepaalt. Jouw drive is om waarde toe te voegen aan ambitieuze groei ondernemingen. Dat doe je vanuit je kennis en ervaringen die je in de afgelopen 15+ jaar hebt opgebouwd. Vanuit een solide financiële achtergrond ben je de ideale sparringpartner voor een ondernemer als het gaat om inzicht krijgen in de onderneming, strategiebepaling, en zorgen dat de strategie uitgevoerd wordt. Waarbij je er niet voor terugdeinst om met je schoenen in de modder te gaan staan. Omdat je zelf ook ervaring hebt in de rol van ondernemer, spreek je zijn taal. Helder en to the point.

Wat jou onderscheidt is je passie voor het groter klein- en middenbedrijf. Je bent energiek en zit vol ambitie die je wilt inzetten om andere ambitieuze ondernemers te helpen met groei uitdagingen. Jouw klanten sta je proactief bij en je stuurt gericht naar de toekomst. Je bekijkt de wereld met een positieve blik; het glas is bij jou altijd half vol. Je ziet kansen en weet deze te benutten. Als persoon ben je een verbinder en je bezit een intrinsieke motivatie om relaties te bouwen en te onderhouden.

Bert-van-der-Meer-Transparant-Bannerfoto-greyt

De voordelen van ons netwerk

Na ruim 7 jaar is Greyt uitgegroeid tot marktleider in Nederland.
Wij werken hard aan ons netwerk en dat levert een hoop voordelen op voor een Greyt CFO.

word greyt partner

Een breed kennisnetwerk

Als Greyt CFO heb je toegang tot de kennis en ervaring van al je collega's. De rode draad in ieders achtergrond is finance, daarbuiten heeft iedereen zijn eigen expertises en branche ervaringen. Hoewel wij door heel Nederland zijn verspreid, staan we continu met elkaar in verbinding. Wij stellen vragen aan elkaar, delen business opportunities en werken samen aan projecten.

Productontwikkeling & Business Intelligence

Greyt heeft ruim 450 organisaties geholpen met diverse ondernemersvraagstukken. Vanuit die ervaring hebben wij een scala aan succesvolle en bewezen producten en tools ontwikkeld waarmee onze CFO's makkelijk aan tafel komen bij hun doelgroep. Greyt innoveert voortdurend. Een voorbeeld hiervan is onze Business Intelligence (BI) tool waarmee wij data onttrekken van vrijwel alle boekhoudpakketten en tal van niet - financiële systemen, om hier vervolgens prachtige rapportages en dashboards van te bouwen.

Word Greyt Partner Productontwikkeling en Business Intelligence
Word Greyt Partner Reporting Marketing Ondersteuning

Reporting & marketing ondersteuning

Als Greyt CFO heb je toegang tot onze gedeelde backoffice. In Rotterdam zit ons team van slimme (BI) reporting specialisten en gedreven marketeers. Het reporting team bouwt (BI) rapportages en dashboards voor onze klanten maar kunnen ook op projectbasis voor klanten worden ingezet. Het marketing team zet Greyt in de markt door de juiste doelgroepen met scherpe proposities te raken. Zij ondersteunen jou ook met je persoonlijke online zichtbaarheid en het activeren van je netwerk.

Bijeenkomsten & training

Verbinding staat centraal binnen Greyt. Het is niet alleen belangrijk voor de voortgang van onze organisatie, wij houden ook erg van gezelligheid en drinken graag samen een biertje. Wij organiseren twee keer per jaar een 2-daags event op prachtige en inspirerende locaties met leuke activiteiten. Daarnaast zijn er kwartaal bijeenkomsten waar we samenkomen om actuele onderwerpen en ontwikkelingen met elkaar te bespreken. Variërend van markttrends en nieuwe producten tot lopende klantcases. Vanuit de Greyt Academy trainen we elkaar op allerlei relevante onderwerpen. Zowel tijdens je introductieperiode als daarna.

Word Greyt Partner Events En Bijeenkomsten
Samenwerking met vakspecialisten en business partners

Samenwerking met vakspecialisten & business partners

Om onze klanten maximale waarde te bieden werken wij samen met vakspecialisten en business partners. Dit zijn specialisten op het gebied van BTW, pensioenen, verzekeringen, HR, juridisch etc. Deze kun je deze inzetten voor jouw klanten wanneer ze die ervaring niet in-house beschikbaar hebben. Met onze businesspartners, denk aan investeringsmaatschappijen of bankrelaties, hebben wij een commerciële samenwerking.

En nog veel meer...

Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken. Zo geven wij elkaar diverse trainingen, zijn er talloze business opportunities, helpen wij je om een vliegende start te maken en denken je Greyt collega's graag met jouw business mee. Hier vertellen wij je graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.

Het ontstaan en het succes van Greyt

Greyt bestaat nu zo'n 7 jaar. We zijn opgericht omdat we in de MKB markt een hele duidelijke behoefte zagen. Waar je binnen het grootbedrijf altijd wel een CFO rond ziet rondlopen, is dit binnen het MKB bijna nooit het geval. Dat heeft simpelweg vaak te maken met een gebrek aan budget, of een gebrek aan complexiteit binnen de organisatie waardoor je zo'n CFO niet op fulltime basis kunt blijven uitdagen. Het gevolg is dat veel ondernemers volledig terugvallen op hun accountant voor hun advies behoefte.

Precies daar is Greyt op ingesprongen. Wij voorzien ambitieuze groei ondernemingen met de beste kennis en kunde uit de branche; op een flexibele parttime basis en dus op een structurele en betaalbare manier. Die behoefte blijkt groot te zijn, na 6 jaar hebben wij ruim 450 ondernemingen geholpen met groei. Ons succes hebben wij te danken aan onze verbindende cultuur waarmee we er samen voor zorgen dat we elke klant met de beste oplossing kunnen voorzien.

Bouw mee aan de sterkste club van Nederland

Als netwerk hebben wij een glashelder doel voor ogen: wij worden de sterkste club van Nederland. Voor ons betekent dat een volwaardig en vooral (h)echt team dat beschikt over alle nodige ervaring en expertises, zodat elke Greyt CFO zijn of haar klanten altijd volledig kan bedienen met de beste oplossing.

 

Vanuit onze start-up positie in 2012 zijn wij inmiddels uitgegroeid tot 20 Greyt CFO's over heel Nederland die het succes van onze formule bewijzen. Ook vanuit onze marketing zien wij dat onze naam landelijk bekend is bij onze doelgroep en wij een solide marktpositie hebben bemachtigd.

 

Als netwerk zijn wij continu op zoek naar nieuwe Greyt CFO's die geloven in- en de meerwaarde zien van onze manier van samenwerken. Ondernemers die een actieve bijdrage willen leveren, ervaring en kennis willen delen en hun netwerk willen inzetten. Ondernemers die deel willen zijn van- en mee willen bouwen aan de sterkste club van Nederland.

Coöperatief samenwerken

Bij Greyt ondernemen we samen. Daarom zijn we een coöperatie. Dat betekent samen belangrijke keuzes maken, de winst delen en een langere termijn verbintenis met elkaar aangaan. Greyt CFO's praten dus niet alleen bij hun klanten, maar ook bij Greyt zelf mee over strategische bedrijfskeuzes. In de praktijk betekent dit dat je een jaar na je aansluiting bij Greyt lid kunt worden van de coöperatie. Het winstdeel per deelnemer wordt bepaald op basis van de hoogte van de omzet die dat jaar is behaald.

Waarom Johan de Boer Greyt CFO werd

"Verwacht geen mooi marketing praatje. Ik wil mijn verhaal vertellen in de hoop dat dit jou, de potentiële Greyt CFO, helpt in je overweging om bij ons aan te sluiten."

Word Greyt Partner Johan de Boer

Wat verwachten wij van jou?

Een actieve bijdrage aan het Greyt netwerk. Je bent aanwezigheid op Greyt bijeenkomsten, Greyt trainingen, je geeft input voor Greyt events en je zoekt de verbinding met je Greyt collega's. Je bent zichtbaar op ons intranet en bent pro actief in de kennismaking met je Greyt collega's.

Je zet je maximaal in als ondernemer. Je gaat op zoek naar nieuwe kansen en je weet de potentie binnen het Greyt netwerk maximaal te benutten voor zowel je eigen klanten en netwerk als voor Greyt en je Greyt collega's. Je streeft naar een zinvolle bijdrage aan de groei van jouw klanten.

Je zorgt voor een goede online zichtbaarheid. Jij snapt dat de online zichtbaarheid van alle Greyt CFO's samen een vermenigvuldigend effect heeft. Daarom ben je actief op LinkedIn, draag je zorg voor jouw online profiel en deel je graag je kennis door onze marketeers te voorzien van input om mee aan de slag te gaan.

Herken jij jezelf in ons verhaal? 
Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Laat via onderstaand formulier jouw CV en motivatie achter

De eerste stap is om je gegevens achter te laten via onderstaand formulier. Na een screening van jouw CV en motivatie kijken wij of jouw ervaring matcht met het profiel dat wij zoeken.

Zijn er voldoende aanknopingspunten in je CV en je motivatie? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor. Je ontvangt dan een email met daarin een link om de kennismaking in te plannen.

Ter voorbereiding op het kennismakingsgesprek. Vooraf aan ons gesprek ontvang je uiteraard ook meer informatie van onze kant. Dit in de vorm van een video met daarin alle nodige informatie over Greyt. Zo krijg je een goed beeld van onze organisatie, klanten en werkwijze. Maar krijg je ook antwoorden op vragen als: 'Hoe ziet mijn start bij Greyt eruit?' en 'Hoe bedienen we onze klanten?'


  • Jouw motivatie


    We krijgen graag een zo goed mogelijk beeld van jou als persoon, je werkwijze en gedachtegoed. We hechten daarom veel waarde aan uitgebreide en doordachte antwoorden op deze vragen.

  • Upload je CV
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog een vraag? Stuur dan een email naar recruitment@greyt.nl